Kasviväri


Kasviväri on kasveista tehtyä jauhetta joka sekoitetaan veteen. Värejä löytyy hyvin monipuolisesti- kupari, ruskea, musta, punaisen eri sävyt, hiekan ja kullan vaaleita…


Värjäystulos on aina yksilöllinen riippuen pohjaväristä, harmaiden määrästä, hiusten laadusta ja hiuspohjan pHsta. Kasviväri kypsyy värjäyksen jälkeen 2-3 päivää jolloin väri syvenee ja tasoittuu, tämän aikana hiusten pesua kannattaa välttää. Tummissa väreissä kasviväri yleensä vihertää pari päivää värjäyksen jälkeen, ennen kuin tummuu lopulliseen värisävyynsä.


Harmaiden peittoon tarvitaan tuplavärjäys jolloin aikaa menee enemmän, jos sinulla on paljon harmaita valitse varauksen yhteydessä lisäpalveluksi "tuplavärjäys".


Jos haluat siirtyä synteettisten värien jälkeen kasviväreihin, täytyy hiuksiin tehdä ensin savi- tai merileväpuhdistus joka puhdistaa hiukset silikoneista ja muotoilutuotteista. Valitse silloin lisäpalveluksi "savipuhdistus".


Koska kasvivärit ovat luonnontuote, niillä ei pysty vaalentamaan hiusta. Harmaatkin saa piilotettua vaikka kasviväri ei peitä 100%.